Djävulen x 10

Om Emma visade sin inre djävul igår så är hon djävulen x 10 idag! Men det är den typiska dagisattityden.  Högljudd, dubbelt så trotsig, kaxig och allmänt irriterande.  Hon är på tvärtom humör… om jag säger ”Emma, lugna ned dig… ta det lite lugnt” får hon något slags ADHD ryck och hoppar överallt och om jag säger ”Emma hoppa och skriiiik” så sitter hon still och viskar, haha great!


Det verkade som att hela tunnelbanevagnen störde sig på henne idag på väg hem.  Hon hoppade och flög överallt och lyssnade inte på ett ord jag sa.  Det är då man får lust att låta henne bete sig som hon vill och tyst smyga sig bort och gå av och låta ungen sitta kvar själv. Smart är hon inte heller då hon redan har tagit 3 olika snabblån på 10000 kr! Vad ska hon med de pengarna till och hur ska hon kunna lösa det!

Eftersom det finns människor där ute som inte kan ta mina tankar med en nypa salt passar jag på att säga att jag aldrig SKULLE lämna henne kvar själv, haha.  Men jag VET att många mammor får ”hemska” tankar när deras barn beter sig illa.
Men barn skall vara barn, Emilia kan inte vara en ängel dygnet runt… det förstår jag faktiskt.

Nu är hon hyffsat glad i alla fall.  Jag har berättat att hon skall få fiskpinnar till middag… då får hon alltid ett leende på läpparna.  Tänk om man kunde bli SÅ lycklig av att höra att man skall få fiskpinnar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *