Home sweet home

Hemma igen från Helsingfors och vaknade med en stor fotboll i halsen och bomull i hela huvudet. En finfinf förkylning med andra ord. Men det var längsen jag var förkyld så jag kan nog överleva det. Men att gå hem igen och bädda ner mig känns som en plan. Jag bodde på Scandic Grand Marina i Helsingfors, riktigt fint hotell och jag rekommenderar verkligen frukosten!

Hotellet
Ett fantastiskt vackert hotell som ni kan se!

Helsingfors var bra. En fin stad på sina håll. Inte överallt dock. Det är fortfarande mycket slitna gamla reter av det Sovjetiska väldet kvar. Men jag gillade Vilnius bättre än Tallinn och Riga eftersom det är mer än bara de få gatorna i Gamla stan som är trevligt.

Det var bra party på gänget och jag är lätt trasig idag. Men mest är det förkylningen som drar ner mig i fördärvet. Jag tog det hyfsat lugnt på partyfronten. Hyfsat. Fredagen var full fart, men det är bara att inse att åldern tar ut sin rätt och två dagar på raken är inte längre aktuellt. Om det inte är en trancekryzz…..

Nu längtar jag halvt ihjäl mig till på fredag….Göteborg med David då. Äntligen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *