Jag vill inte bliva stur

 Idag & igårkväll.

Idag fyller jag 19 år. En herrans massa år! Uuuh, jag börjar bli gammal. Nästa år blir jag 20, måste jag mogna då? Får jag inte önska mig kiss- och bajsgosedjuren i födelsedagspresent då? Som ni hör av mitt gnäll har inte den riktiga födelsedagskänslan infunnit sig än. Ni vet vilken jag talar om. Aja, den kanske kommer framåt kvällen. Jag har iaf klätt upp mig. Det måste man när man fyller.

Ikväll ska jag fira att jag är ett år närmare rynkor och gravitation (haha) med mes amis. Vi ska ha tacoskväll. Och jag hoppas att det blir glass med (jag äter inte tårta)! Ikväll går vi inte ut, för vi var ju ute igår. Det var lyckat!

Det innehöll det mesta en utekväll i Frankrike brukar göra; värme, rökiga kläder, komplimanger (tu es mangifique!), spanjorer som tar kort hela tiden, dissande av diverse män… Vi träffade på en kille som direkt frågade om vi var svenskor, ”jag kan se det i era ögon!” sa han. Eeeeh. Han skulle åka till Lund över helgen för att träffa alla snygga svenskor. Vilket punno. Jo, vi är ett jävligt snyggt folk (allvarligt, det är vi verkligen) men vad tror han egentligen? Att han ska hamna i något harem? Män är puckade (hej generalisering!).

En fin bild på mitt hotell med:

Nu ska jag springa till affären (för snön öser ner) och köpa godis och toapapper. Härlig kombo. Är det bara jag som är en tönt och tycker det är pinsamt att köpa toapapper? Speciellt när man köper storpack, men det är ju mest ekonomiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *