knäckt

Jag knäckte den boksatan. Jag har läst den. Sen vet jag inte om den känner sig så knäckt, det var mest jag som blev helst slut och frös om nästan av utmattning ända till läggdags igårkväll. Så, min ambition var att gå upp tidigt, träna eftersom det var flera dagar sen, och sen plugga hela dagen igen. Planerna grusades redan under morgontoaletten. Jag kände mig sjuk av utmattning så jag tog en Ibumetin och la mig igen och sov till och med längre än Patrik. Nu har jag dock sorterat ihop alla antecknade papper och fortsatt läsa i Community Work och det flyter på ganska bra. Har typ 100 sidor kvar att läsa, sen har jag läst allt jag ska utom Henderson-boken som det lutar åt att jag kommer lägga ner helt och hållet. Möjligen kika lite på. Hur som helst, boken är knäckt och jag blev likaså men nu är det friska vindar igen!

Apropå det, shit vad det blåste igår. Idag är det lugnt. Ganska skönt ibland med höst, såhär när man sitter inne är det helt okej.

Ser fram emot: fredag. Tentan blir gjord, sen ska det tränas och sen blir det girly night med min lillasyster som kommer hit och sover över. Patrik åker till Sthlm, ser jag inte fram emot MEN jag ser fram emot att han kommer tillbaka. Och så ser jag fram emot att hela helgen ska ägnas åt att läsa böcker (av typen skönlitteratur och b-erotik), glo på film, äta chips och hasa runt i raggsockar. Helt underbart.
Sen ser jag fram emot en ny bokhylla och ett datorbord. Och sen ser jag fram emot 1:a advent och julmarknader och julafton och julgodis. Det är ju alldeles fantastiskt så gott humör jag får mig själv på. Och så ser jag fram emot toast och té hemma hos Alex ikväll till Ugly Betty och Desperate.

Ps. Dexter åkte inte dit inatt. Men det var väldigt nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *